Migreren naar Azure,

Office 365 of Dynamics?

CONTACTEER ONS VANDAAG VOOR A

 

DIENSTEN

Azure Migraties

Ons Azure Migratie team helpt klanten bij de migratie van on-premise, Rackspace of andere clouds naar een Microsoft Azure Datacenter of Azure Stack.  Dit team helpt klanten ook bij het migreren van bestaande workloads in Azure IaaS naar Azure PaaS inclusief IoT, Data Factory, PowerBI, ML, Cosmos DB, AI en Data Lake.

Azure Optimalisaties

Voor huidige of recente Azure-klanten beoordeelt ons optimalisatieteam uw bestaande set-up en doet duidelijke en bruikbare aanbevelingen om de prestaties, veiligheid en betaalbaarheid te verbeteren. Onze suggesties omvatten ook de nieuwste Microsoft Azure Best Practice richtlijnen en onze aanpassingen van de voltooiing van duizenden implementaties.

Azure

Veiligheid

Van Azure Penetration Testing (Pen Testing) tot Cybersecurity Assessments, onze Azure Security Practice biedt een volledig scala aan diensten om klanten te helpen ervoor te zorgen dat hun gegevens veilig zijn, waar ze zich ook bevinden. Onze ervaring op het gebied van beveiliging strekt zich ook uit tot de gezondheidszorg, de detailhandel, financiële diensten, veilige haven en de overheid.

Screen Shot 2018-12-05 at 1.19.15 PM.png
Monitoring & Administratie

Henson Group levert server-, VM- en PaaS-monitoring, reactieve ondersteuning en IT-administratie tegen een fractie van de kosten voor het opbouwen van een intern team. Met 24/7 het hele jaar door ondersteuning pakken onze meer dan 650 technici alle waarschuwingen in uw cloud- en/of on-premise omgevingen aan en lossen ze problemen op. Het beste van alles is dat Henson Group geen jaarlijkse contracten of verplichtingen nodig heeft.

Screen Shot 2018-12-05 at 1.18.27 PM.png
Gebruikersondersteuning

De apparaatondersteuning van de Henson Group biedt een 24/7/365 helpdesk met toegang op afstand die problemen met de desktops, laptops, smartphones en tablets van eindgebruikers oplost. Onze hoogopgeleide technici kunnen worden gecontacteerd via telefoon, e-mail of web-based chat. Net als onze serverondersteuning, vereist gebruikersondersteuning geen jaarlijkse contracten of verplichtingen.

Screen Shot 2018-12-05 at 1.17.49 PM.png
Cloud Licenties

Wij bieden de beste waarde op Microsoft Licensing met gratis ondersteuning, adviesdiensten, optimaliseringsbeoordelingen en ook een aantal gratis diensten met toegevoegde waarde die op elk moment op uw verzoek kunnen worden geannuleerd. Cloud only licenties beschikbaar voor Azure, O365, Intune, EMS, CRM, PowerBI, Project Online en nog veel meer.

INTERNATIONAL

Verkoopaanvragen:  +31 20 799 1547

NYC

Chicago

Seattle

San Francisco

Los Angeles

San Diego

Dallas

Houston

Fargo

Miami

Atlanta

Boston 

The Base B Evert van de Beekstraat 1- 04 Schiphol Airport 1118CL   Netherlands

© The Henson Group Inc.